Новините днес

Джейк Гиленхал ще превземе kосмоса в предстоящия филм „Life”

от Светослав Богданов

В Космоса никой не може да ви чуе как крещите – но честно казано дано не ви се и налага да го правите. Новият научно-фантастичен трилър „Life” се очаква да превземе киносалоните през Март 2017 г.

Режисьор ще е Даниел Еспиноса, а главната роля е поверена на Джейк Гиленхoл. На този етап „Life” лееееко (но само съвсем леко) прилича на „Гравитация”, с подправка от извънземна заплаха. Еспиноса изглежда държи много на практическата достоверност на филмите си, затова целият актьорски състав  на „Life” е бил 3 месеца в Международната космическа станция, откъдето са почерпили много факти и подробности относно възпроизвеждането на нулева гравитация.

„Отнема известно време за да свикнеш с обстановката и пространството” – разказва Джейк Гиленхол. „Около нас постоянно имаше поне 40 човека, които ни дърпаха нанякъде.”

Райън Рейнолдс, който ще си партнира с Гиленхол в „Life” е много по-откровен в изказванията си „Първоначално човек си мисли „Пфу, това ще е детска игра”, но след това екипът те дръпва с такава сила, че топките ти направо засядат в гърлото. Започваш да си мислиш, че ако се изкашляш, ще се самокастрираш…”

Наистина съчувстваме на Райън Рейнолдс за проблемите му…Но все пак няма да изпуснем удоволствието да гледаме филма. При следваща информация бъдете сигурни, че ще научите за какво всъщност ще става дума. Чакаме и повече за останалия кастинг.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.