Новините днес

Матю Макконъхи и Ан Хатауей заедно в „Serenity“

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 29: Anne Hathaway and Matthew McConaughey attend the European premiere of "Interstellar" at Odeon Leicester Square on October 29, 2014 in London, England. (Photo by Dave J Hogan/WireImage)

Нова порция ноар се задава на хоризонта и ние сме особено доволни от това. Не само, че Стивън Найт ще режисира за пореден път, но и привлича в каста актьори като Матю Макконъхи и Ан Хатауей.

Ние сме особено големи фенове на Locke и смятаме, че Найт се справя блестящо в жанра. Още повече, че новият филм, озаглавен „Serenity“, ще бъде отновo по сценарий на и режисиран от Стивън и според Deadline, историята ще проследи капитан на рибарска лодка в Карибския басейн, чиито предишен живот ще се смеси с настоящия и ще промени всичко.

Снимките започват това лято, а правата на филма ще бъдат предложени още на европейския филмов пазар в Берлин през следващия месец.

Докато чакаме да видим звездите от Interstellar отново заедно, то може да гледаме Gold с Макконъхи другия месец, както и в The Dark Tower по Стивън Кинг от 28 юли. В момента пък по кината върви „Свободният щат“.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.