Новините днес

Мили Боби Браун с участие в „Godzilla: King Of Monsters“

<> at Mack Sennett Studios on July 11, 2016 in Los Angeles, California.

Миналата седмица ви казахме, че Майкъл Дохърти ще бъде не само косценарист, но и режисьор на подготвяното продължение на „Godzilla“ на Гарет Едуардс, озаглавено „Godzilla: King Of Monsters“.

Ясно е, че с такъв развой на събитията, новините около продукцията ще започнат малко по малко да капят и ето, че имаме такава – според списание „Empire“, във филма участие ще вземе Мили Боби Браун от хитовия сериал „Stranger Things“. За Браун това ще е първо участие в голям филм, но с оглед на успеха и качествата на сериала, то бе повече от ясно, че ще се стигне до това.

Все още не знаем нищо за новата Годзила, освен, че ще имаме Годзила, която ще мачка нейде някъде нещо. Филмът е част от планираната от Legendary поредица за грамадни чудовища. Един от тези филми е „Kong: Skull Island“ (очаквайте игра с награди), чиято премиера е насрочена за 10 март. „Godzilla: King Of Monsters“ идва през март 2019 г., а кулминацията, озаглавена „Godzilla vs. Kong“ ще се появи на 22 май 2020 г. Представяме си що за чудо ще е и колко сгради ще пострадат.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.