Новините днес

Апокалиптичен IMAX постер на „Kong: Skull Island“

Не остава много време до премиерата на „Kong: Skull Island“ и рекламните материали ни заливат отвсякъде. Наред е IMAX постера, който не само е жесток и носи духа на миналия век, но и навява мисли за вечната класика „Апокалипсис сега“ на Копола. Можем само да си представяме защо е направена тази аналогия. Вижте:

kong-skull-imax

Не сме сигурни дали и маймуните обичат миризмата на напалм рано сутрин, но със сигурност знаем, че филмът ще представи за проеден път гигантския примат. В ролите – Том Хидълстън като бивш офицер от SAS, Бри Ларсън като фотожурналист и Самюъл Л. Джаксън като вода1 на групата. Заедно те разследват мистерията на остров Skull. за разкош имаме и корпоративен играч, представен от Джон Гудман.

Единственият обаче, който ги предупреждава за дебнещата опасност, е Джон С. Райли, оцелял след срещата си с Конг. Кой обаче да повярва на лъжливото овчарче?

Режисьор е Джордан Вогт-Робъртс, а премиерата е насрочена за 10 март. Ние пък мислим да пуснем игра с награди, за да ви надъхаме повече за филма.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.