Новините днес

Вера Фармига се присъединява към продължението на „Godzilla“

Бяхме ви споменали, че Мили Боби Браун от перфектния „Stranger Things“ се присъединява към продължението на „Годзила“, където неин баща ще бъде Кайл Чандлър. Оказа се, че се намери и майка (и съпруга) и това е Вера Фармига, която официално е част от актьорския състав на филма.

Продължението на филма на Гарет Едуардс, което ще бъде озаглавено „Godzilla: King Of Monsters“ все още не може да бъде анализирано в детайли поради строгата секретност, която витае около сценария, но с такова заглавие ни идва наум, че ще има минимум една грандиозна битка между Годзила и някое кайджу, която да ни приготви за „Godzilla vs. King Kong“, който вече би трябвало да срути из основи кината, в които ще бъде прожектиран.

С такъв актьорски състав и най-вече с присъствието на дете е повече от очевидно, че човешкия фактор ще бъде с особена важност и като нищо Годзила ще се окаже спасител на героинята на Браун в някой особено напрегнат и важен момент. Ще поживеем и ще видим. Режисьор е Майкъл Дохърти, а сценарият е дело на Зак Шийлдс. Премиерата е насрочена за 22 март 2019 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.