Новините днес

Матю Макконъхи с участие в „The Beach Bum“

Матю Макконъхи официално е одобрен за участие във филм, чиято насоченост ще бъде свързана с безгрижните дни на плажа, в които може да се пият коктейли, да се свири на тарамбука, да се пуши по малко марихуана и да се създава лек бунт срещу политическата система.

Ако това ви звучи като истинския Макконъхи от преди няколко години, то със сигурност сте уцелили десятката. „Тhe Beach Bum“ на Хармъни Корин ще бъде точно такъв филм с подобна тематика, а Макконъхи ще бъде в ролята на плажния бунтар Муундог (Лунното куче). Корин е режисьор на „The Spring Breakers“ и сме сигурни, че сегашният филм по нищо няма да отстъпва като визия и настроение.

Според нашето скромно мнение, този филм ще бъде като почивка за Макконъхи с оглед на това какви филми участва в последната петилетка. Не очакваме нищо кой знае какво от „плажен“ филм, но оставяме и вратичка за друго мнение, защото обичаме Матю и само заради него ще отидем да гледаме филма.

Снимките започват през месец юли, като правата върху филма ще бъдат предложени за закупуване на Европейския филмов пазар, който се провежда този месец.

Междувременно може да гледаме Макконъхи в „Gold“, а през юли очакваме да го видим в „The Dark Tower“ по Стивън Кинг, където си партнира с Идрис Елба.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.