Новините днес

Мел Гибсън в преговори за режисиране на „Suicide Squad 2“

Да. И на нас ни звучи като елементарна и най-вече плоска шега, заради която Харисън Форд би изкрещял „Get out“. Оказва се обаче, че Warner Bros. и DC, които обявиха продължението на „Suicide Squad“, наистина се опитват да привлекат Мел Гибсън за режисьорското място.

Ние сме от тези, които по никакъв начин не харесаха „Suicide Squad“ заради плоския сценарий, слабата актьорска игра и отчавайващия Джаред Лето, който направи всичко друго, но не и подходящ Жокер. Знаем обаче, че Гибсън би направил чудеса, но интересното е друго – как изобщо си позволяват да го натискат за режисьор при положение, че става дума първо за продължение, и второ – за супергеройски филм, провалил се към настоящия момент? Това са все въпроси, които някой ще се сети да пита Мел по евентуални интервюта.

Ние ще се постараем всячески да разберем дали това режисиране изобщо би се случило и ще ви информираме. Ако трябва да сме честни – хич не ни звучи възможно.

Докато обаче текат тези преговори, то ще видим Гибсън в продължението на „Daddy’s Home“ с Уил Феръл и Марк Уолбърг. Той ще бъде в ролята на бащата на Уолбърг, а с него се появява и Джон Литгоу като отецът на Феръл. Режисьор е Шон Андърс.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.