Новините днес

Нови кадри от втори сезон на „Stranger Things“

След като по време на Супербоул стана ясно, че новия сезон на „Stranger Things“ ще бъде наличен навръх Хелоуин, то от Netfliх решиха да подразнят още малко сетивата на зрителите, пускайки няколко нови кадъра от предстоящите серии. Вижте:

stranger-things-s2-1

stranger-things-s2-2

stranger-things-s2-3

stranger-things-s2-4

stranger-things-s2-5

Продукцията продължава да бъде обвита в мистерия и да има огромно мерки за сигурност. Поради това почти нищо още не се знае за сценария, но е потвърдено, че към актьорския състав се присъединяват Шон Остин, Пол Райзър и Линеа Бертелсен.

По официалната информация, която е достъпна онлайн, в сезона ще видим пътуване във времето, а официалното действие ще се развива една година след събитията в първи сезон. И ако случайно някой има опасения, че сериалът може да се проточи през годините по подобие на много други свои „колеги“, то Рсс Дъфър, създател на сериала, споделя пред „Entertainment Weekly“ следното:

„Искам да имаме ясно ограничен край. Не искам „Stranger Things“ да бъде от онези сериали, които продължават до безкрай и приключват в един момент поради липса на интерес. Трябва да се приключва тогава, когато всичко е на върха“.

Ние сме напълно съгласни с Дъфър и въпреки, че не знаем колко точно сезона ще видим, то „Stranger Things“ e феномен и не желаем по никакъв начин да разваляме това мнение за него.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.