Новините днес

Подробности около втори сезон на „Stranger Things“

След като на Superbowl стана ясно, че „Stranger Things“ и неговия втори сезон се завръщат навръх Хелоуин, светът пощуря и заговори само за това. Култовият сериал започна активно да се появява навсякъде, както и да се предизвиква полемики навсякъде около себе си.

На първо място искаме да ви припомним спота, който беше пуснат в почивката на голямата игра в САЩ:

Тук може да видите и корицата на новия брой на „Entertainment Weekly“, обръщащ внимание на новия сезон:

stranger-things-ew-cover
Според Шон Леви, изпълнителен продуцент на сериала, най-голямото предизвикателство пред екипа е, цитираме:

„Утихване на културния шум, който заобикаля нашето шоу“.

Според Рос Дъфър, сезон втори е „баланс между комфорта, с който сте свикнали и моментът, когато предприемате ново действие„.

Интересно ни звучат думите на двамата създатели на сериала, но още по-интересна ни е промяната във визията на Мили Боби Браун, която се завръща с буйна, къдрава коса:

millie

„Stranger Things“ започва да обръща внимание и на мърчандайза. От Netflix са подписали договор с компания, произвеждаща чаши, шапки, тениски и аксесоари. НИе знаем каква е силата на мърчандайза и колко пари могат да се похарчат от фенщина (правим го редовно), така че скоро ще започнем да проверяваме сайтовете и да си съставяме списък за пазаруване.

Фен на сериала обаче е направил друго – той използва популярна марка вафли, за да пресъздаде началните кредити. Вижте сами:

 

На последно място може да видите как „Stranger Things“ прави невъзможното и отмъква SAG наградата в категория „най-добър филмов екип“ не от кой да е, от „Game Of Thrones“. Да, и на нас ни звучи невероятно, но е факт…

stranger-things-sag

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.