Новините днес

Първи клип от „First They Killed My Father“ на Анджелина Джоли

Анджелина Джоли обича да се рови в дълбоки драми, които да трогват сърцата на зрителите и да ги оставят безмълвни, с разтупнени сърца и насълзени очи.

Независимо, че критиката не прие особено добре „В земя на кръв и мед“, ние го харесахме и се радваме, че Джоли се насочи към режисьорския фронт. Нейният „Unbroken“ отнесе три номинации за „Оскар“, а в „By The Sea“ я видяхме не само зад камерата, но и пред нея, заедно с вече бившия й съпруг Брад Пит.

Преди две години пък бе анонсиран „First They Killed My Father“, който в момента се снима. Филмът е адаптацията на книгата „First They Killed My Father: A Daughter Of Camdodia Remembers“ и както е очевидно от заглавието – ще става дума за много кръв. Авторката и активистка на човешките права Лунг Унг разказва в книгата си детайлно за ужасът, налаган от от червените кхмери, чиито четиригодишен терор и наложен геноцид убива над два милиона камбоджанци.

Премиерната дата все още не е ясна, от се надяваме, че от Netflix ще го пуснат още тази година. Междувременно може да видим и първия клип от филма. Гледайте:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.