Новините днес

Първи официален поглед към „Avengers: Infinity War“

Сериозно раздвижване имаме около „Avengers: Infinity war“ и то при положение, че остава много, много време (и няколко филма) до премиерата му.

Първо – бе потвърдено, че Спайдър-мен, изигран от Том Холанд, ще бъде във филма, което е повече от добре. Харесахме Холанд при появата му в „Civil War“ и чакаме да го видим пълноценно в „Spider-Man: Homecoming“ след няколко месеца. Момчето има изключителен заряд и се надяваме най-накрая да имаме Питър Паркър, когото да харесваме и без костюм.

Спайди обаче засега остава настрана, защото по-важното е да обърнем внимание на първото видео, което пуснаха от „Марвел“, пряко свързано с „Infinity War“. То представлява първи официален поглед към предстоящия филм. Вижте:

Както виждате – имаме пряк поглед върху цялата сага за „инфинити“ камъните в огромната вече Марвел Вселена, с ключови сцени от „Първият отмъстител“, „Пазители на галактиката“ „Тор: Рагнарок“ и прочие, плюс класическа сбирка на Железния човек, Спайдър-мен и Стар-Лорд. Изпитваме див гийкоргазъм, чрез който ни се иска да се потопим и ние в тази атмосфера, дори само ако обикновени и най-вече застрашени граждани.

Имаме огромно доверие на Кевин Файги и братя Русо и се надяваме, че филмът не само ще бъде кулминацията на всичко досега, но и нещо повече.

„Avengers: Infinity War“ идва на голям екран в България през април 2018 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.