Новините днес

Първи поглед към „The Death Of Stalin“ с Джейсън Айзъкс

Изпитваме особена нагласа към „The Death Of Stalin“, който в момента се подготвя от режисьора Армандо Янучи. Иска ни се този филм да бъде политически достоверен и неизкривен, за да могат и малкото хора, които не са запознати с деянията на руския изверг, да добият ясна представа що за човек езастанал начело на една от най-мощните някога държави преди няколко десетилетия.

Янучи никога обаче не ни е разочаровал и се надяваме и този път да стане така. Неговите „In The Loop“, „The Thick of It“ и „Veep“ (на HBO) бяха достатъчно добри, за да му имаме доверие и този път. IFC Films са взели правата върху подготвяният от него филм за Сталин през уикенда и вече може да видим първи кадър от него:

Armando-Iannucci-the-death-of-stalin-jason-isaacs

На снимката виждаме Джейсън Айзъкс, който ще бъде в ролята на Йосиф Висарионович. Филмът е адаптация по френска графична новела с автори Фабиен Нюри и Тиери Робин, който дават комедиен поглед към последните дни на съветския диктатор.

Надяваме се този филм да се получи. Освен Айзъкс, във филма ще участват още Стив Бушеми, Андреа Райзбъроу, Олга Куриленко, Пади Консидайн, Саймън Ръсел Бийл, Рупърт Френд и Майкъл Пейлин. Премиерата все още не е известна.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.