Новините днес

Първи трейлър на „Bright“ с Уил Смит

Наградите „Оскар“ вече са в миналото и нямаме търпение да започнем да правим прогнозите си за следващата година. Ако трябва да сме съвсем искрени, то ние не сме доволни от избора за най-добър филм и ширещата се политкоректност, която заля церемонията и ни накара да се чувстваме като в небрано лозе.

Знаем един човек обаче, който миналата година направи скандал, достоен за сравнение с поривите за изолация на свободата на словото на сърдит чичко-администратор на българска фейсбук група за кино. Уил Смит като един некачествен през последните години шоумен напомни за себе си и излиянията му дадоха резултат, след като филм от чернокожи за чернокожи взе най-престижната статуетка. Смит може да се радва и с наградата за най-добър грим на първоаприлската шегичка „Suicide Squad“, където той бе режисиран от Дейвид Ейър. Сега е време за следващата им съвместна колаборация, като Джоуел Еджертън ще им партнира. Филмът се казва „Bright“, а неговият първи трейлър може да гледате тук:

„Bright“ по сценарий на Макс Ландис и разказва за човек и орк, които трябва да се преборят с престъпници и свръхестествени същества, за да опазят магическа пръчка. Във филма се намесват и елфи, а компания на героите ще правят Нууми Рапас, Едгар Рамирез и Ике Баринхолц.

Не сме нетърпеливи за този филм и едва ли ще отделим време да го гледаме, но все пак, ако ви се струва интересно, то ще може да го видите през декември по Netflix. Не забравяйте да си платите абонамента.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.