Новините днес

Телевизионен спот на „Спасители на плажа“ с Дуейн Джонсън

Ние сме от поколението, което израсна със „Спасители на плажа“ и неговите герои. До ден-днешен можем да изредим поред актьорите, които участват във филма, като особено внимание обръщаме винаги на Памела Андерсън, която сменяше фамилията си пред двадесет епизода. Името „Дейвид Чокачи“ пък все още се използва като псевдоним на някой по-палав наш приятел.

По никакъв начин обаче не сме във възторг от пълнометражния филм „Спасители на плажа“, който се задава за началото на юни. Причината е в липсата на официалния каст и най-вече замяната на Дейвид (Хасел)Хоф с Дуейн Джонсън – Скалата. Това момче вече е навсякъде и започва сериозно да ни писва от него, независимо, че появата му гарантира милиони долари боксофис приходи. Филмът само ще се казва „Baywatch“, без да носи поне малко от чара на предшественика си и въпреки тоталната липса на качества, показана досега в рекламните материали, то сме сигурни, че филмът ще е успешен, особено пък на нашия пазар.

Ако сте от хората, които го чакат с нетърпение, то може да видите и супербоул спота, който вече е онлайн:

Актьорския състав включва вече споменатият Джонсън, плюс Зак Ефрон, Александра Дадарио, Кели Рорбах и Джон Бас. Сет Гордън режисира, а премиерата е насрочена за 2 юни.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.