Новините днес

Тим Минчин ще бъде отец Тък в „Robin Hood: Origins“

„Robin Hood: Origins“ е проект, който следим с интерес поради любопитната му концепция. Филмът, който е дело на Ото Батърст и в който ще видим Тарън Еджертън като Робин Худ и Джейми Фокс като Малкия Джон най-малкото ще предизвика интерес не само заради вечната си история, но и поради неминуемото сравнение с „Робин Худ: Принц на крадците“, който остава завинаги (или поне засега) най-добрате екранизация за принца от Шерудската гора.

Кастът все още се оформя (дори се говори за Джейми Дорнан като Уил Скарлет), а вече официално е потвърдено, че Тим Минчин ще бъде в ролята на отец Тък. Минчин е познат най-вече с работата си върху „Matilda“ и „Groundhog Day“.

С огромно удоволствие ще гледаме този филм, най-малкото заради Бен Менделсон, който ще бъде Нотингамския шериф. Знаем наизуст репликите на Алън Рикман и едно такова сравнение ще ни дойде добре и ще погъделичка киноманските ни душици.

Щатската премиера е насрочена за 23 март 2018 г., а силно се съмняваме, че тя няма да съвпадне с българската. Такъв филм ще трупа приходи в боксофиса.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.