Новините днес

Трейлър на „The Immortal Life Of Henrietta Lacks“ с Опра Уинфри

The Immortal Life Of Henrietta Lacks Rose Bryne, Oprah Winfrey Journalist Rebecca Skloot (Rose Byrne) accompanies Deborah Lacks (Oprah Winfrey) to Johns Hopkins Hospital to learn more about the mother she never knew

Ние сме от тези хора, които смятат Опра Уинфри за една от жените за пример не само в САЩ, но и в световен мащаб. Чернокожата легенда на телевизията може да бъде мотивация за всеки, решил да пробие от нищото и желаещ да се издигне до величина, достойна за малцина.

Именно заради любовта, която изпитваме към Опра, ще обърнем внимание и ще гледаме „The Immortal Life Of Henrietta Lacks“, в който участва Опра и който ще разглежда пресичането на етичните линии в името на прогреса. Режисьор на филма е Джордж С. Улф („Нощи в Роданте“ с Ричард Гиър), а партньор на Унфри е Роуз Бърн. Вижте първия трейлър:

Ако ви е интересно, то може да прочетете и официалния синопсис:

„Филмът разказва историята на Хенриета Лакс – афроамериканка, чиито клетки са използвани за създаването на първия безсмъртен клетъчен организъм. Дъщерята на Лакс, Дебора (Уинфри), заедно с журналистката Ребека Скот (Бърн) започват разследване, в което Дебора трябва да разбере как майката, която никога не е познавала, се оказва източник на безпрецедентни медицински пробиви за безброй хора, променили завинаги лицето на науката“.

На нас ни звучи много добре и ще го гледаме с голям интерес. Премиерата е насрочена за 22 април по HBO.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.