Новините днес

Финален трейлър на „Kong: Skull Island“

Остават десетина дни до премиерата на „Kong: Skull Island“, а нетърпението във феновете става все по-осезаемо. Подготвени сме максимално и въпреки това ни се иска по-скоро да се потопим в света на Конг, където ни очакват множество разрушения и специални ефекти.

И докато се подготвяме за това, от Warner Bros. пуснаха финален трейлър на филма, който е повече от епичен. Вижте:

Да, няма как да не се вдъхновяваме от такива сцени. Обичаме големите чудовища (макар че според нас Кинг Конг не е чудовище, а сладък примат) и нямаме търпение да чуем звука и да усетим вибрациите в кината.

Ако някак сте пропуснали историята, то е важно да знаете, че мисия, оглавявана от лейтенант Пакард (Самюъл Л. Джаксън) и имаща в състава си фотожурналист (Бри Ларсън), бивш военен от SAS (Том Хидълстън) и няколко корпоративни акули начело с Джон Гудман пътуват към острова на черепите, където уж всичко е наред. Да де, но се оказва, че не е.

Във филма ще участва още Джон С. Райли, а режисьор е Джордан Вогт-Робъртс. Премиерата е насрочена за 10 март, а вие се оглеждайте добре в следващите дни, защото мислим да раздадем няколко тематични тениски.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.