Новините днес

Втори трейлър на „Валериан и градът на хилядите планети“ на Люк Бесон

Отдавна не бяхме писали за „Валериан и градът на хилядите планети“. Филмът на Люк Бесон с Кара Делевин и Дейн Дехаан излиза през юли, а вече е време да гледаме и втори трейлър, който дебютира онлайн снощи. Гледайте:

Историята ще разказва за Валериан (ДеХаан) и Лорелайн (Делевин) – специални правителствени агенти на човешката раса, замесени в мисии из цялата вселена. Валериан изпитва обаче не само професионални, но и чисто лични чувства към своята партньорка, която обаче продължава да не му обръща внимание. В един момент двамата са замесени в тайна мисия в междупланетарния град Алфа, където сериозна опасност дебне в тъмните ъгли на многомилионния мегаполис.

На нас ни звучи (и изглежда) доста окей. Надяваме се Бесон да си е взел забележка след поредицата скучни и еднообразни филми, които направи през последните години. Все още вярваме в него, независимо от сегашните обстоятелства.

Освен Дехаан и Делевин, във „Валериан и градът на хилядите планети“ участват още Клайв Оуен, Джон Гудман, Итън Хоук и Риана.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.