Новините днес

Премиерна дата, първи плакат и тийзър трейлър на седми сезон на „Игра на тронове“

Бяхме започнали сериозно да се притесняваме около случващото се на любимия ни сериал „Игра на тронове“. Обикновено по това време на годината вече си припомняме предишни сезони, за да стартираме мощно и с познания през април, когато премиерно стартират новите епизоди.

Както обаче знаете, проблемът този път бе свързан с дългото заснемане на голяма част от епизодите, както и с липсата на зима във Великобритания. Да, зимата дойде във Вестерос, но не и на Острова и хората трябваше да чакат по-добри (или всъщност по-студени) дни.

Вчера обаче, на специално онлайн събитие във Фейсбук, HBO разбуниха мистериите и започнаха да ни захранват с информация, която да събуди заспалия „Дух“ в нас и да ни накара да вием от удоволствие.

На първо място идва новината, че стартът на сезона ще бъде насред лятото, или ако трябва да се още по-точни – ще усетим сковаващия студ насред Горещниците! Премиерата на седми сезон на „Игра на тронове“ ще бъде на 16 юли 2017 г. Нямаме търпение!

Както знаем, сезонът ще бъде съставен от 7 епизода, а какво точно ще се случи – ние няма как да предполагаме, а фен теории не ни се четат и не ни се пишат. Каквото – такова!

Какво обаче е премиерна дата без малко тийзъри и плакати? Започваме с първия тийзър постер:

got-poster

Продължаваме и с официалния тийзър:

Не е само този тийзър обаче. Вчера, по време на лайв събитието, се показа и видеото отдолу, в което виждаме интересен обект от лед, който се топи и  който наблюдавахме в продължение на повече от десет минути. Ако ви се гледа запис – гледайте. Може и да превъртите без никакъв проблем.

GoT FB Live: Fear The WinterDRACARYS!
Type FIRE in the comments to reveal the #GoTS7 premiere date.

Posted by Game of Thrones on Thursday, March 9, 2017

Нямаме търпение да се потопим отново в света на Вестерос и да видим какво ни очаква там. Вече броим дните и ги отмятаме нас специално създадения ни за целта календар. Валар Моргулис!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.