Новините днес

Джейсън Айзъкс се присъединява към „Star Trek: Discovery“

Създаден от Брайън Фулър и Алекс Кърцман, „Star Trek: Discovery“ е предистория на оригиналния сериал „Star Trek“, който очакваме с огромен интерес. Независимо от проблемите, които се развъртяха в последно време около него, то „Discovery“ със сигурност се прави и ще успеем да го видим през есента, благодарение на „Netflix“.

И докато го чакаме и се чудим какво ще представлява, то към актьорския състав се присъединява Джейсън Айзъкс в ролята на капитан Лорка. Не знаем дали ще доведе и Драко Малфой, но със сигурност капитан Лорка ще бъде един от основните персонажи, който ще се присъедини като капитан на космически кораб рамо до рамо към легенди като Джеймс Т. Кърк (Уилям Шатнър), Жан Люк Пикард (Патрик Стюарт), Бенджамин Сиско (Авъри Брукс), „Кейтрин Джейнуей (Кейт Мългроу) и Джонатан Арчър (Скот Бакула), които бяха в центъра на събитията в предишни части от огромния франчайз.

„Star Trek: Discovery“ ще се фокусира върху по-стари от видяните досега събития, а основното е, че капитанът няма да бъде главен персонаж. Фокусът ще бъде върху екипажа и най-вечер върху познатата като „Номер едно“ героиня Рейнсфорд и нейното епично пътуване.

Освен Айзъкс, в „Star Trek: Discovery“ са ангажирани още Дъд Джоунс, Антъни Рап, Джеймс Фран, Тери Серпико, Маулик Панчули и Сам Вертоломеус. Очакваме да видим нещо интересно и най-вече новаторско, което да не копира вече създаденото в мултимилионната вселена.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.