Новините днес

Зази Бийтс ще бъде Домино в „Deadpool 2“

PASADENA, CA - FEBRUARY 11: Actress Zazie Beetz attends the 48th NAACP Image Awards at Pasadena Civic Auditorium on February 11, 2017 in Pasadena, California. (Photo by Marcus Ingram/Getty Images for NAACP Image Awards)

Покрай „Logan“ сме на вълна комиксово кино. Не можем още да преживеем това, което ни се случи в киносалона, а и тийзър трейлъра на „Deadpool 2“ ни повлия още повече в посока към ултимативен кеф, граничещ с изпадането в нирвана.

Именно „Deadpool 2“ е следващото голямо комиксово заглавие, което очакваме с небивал интерес. Хубавото е, че около него тепърва ще валят новини и изненади и една такава изненада е присъединяването на Зази Бийтз („Atlanta“, „Wolves“, „James White““), която ще влезе в кожата на Домино. Решението за кастинг ролята бе направено от Райън Рейнълдс по ефектен начин в Туитър:

Домино е част от X-Force и се появява за пръв път през юни 1992 г. Тя има мутантски способности и се изявява като наемник, но е най-известна с това, че е голямата любов на Кейбъл. Както знаете, Кейбъл беше анонсиран отдавна с поява във филма и сега изборът на Зази за ролята на Домино ни говори, че ще имаме доста интересна ситуация.

Режисьор на „Deadpool 2“ е Дейвид Лийч, а освен Рейнълдс, във филма ще се завърнат още Ти Джей Милър и Морена Бакарин.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.