Новините днес

Нов трейлър и нов плакат на „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“

Дойде време да задуха вятър, да усетим мириса на развалени миди и мръсно море и да изпитаме адското желание да се качим на яхтичката на местен феодал срещу десет лева. И всичко това, само и само да изпитаме поне някаква прилика със събитията в любимия ни морски франчайз „Карибски пирати“.

Ако трябва да сме съвсем искрени, то „Карибски пирати“ за нас приключи с третия епизод. По никакъв начин не твърдим, че четвъртия става и не можем да си позволим подобна лъжа. Не знаем обаче какво ще се случи с петия филм, чиито първи трейлър гледахме преди време и който ни остави доста впечатлени. Време е да видим и втория, който дебютира онлайн буквално преди минути:

В допълнение може да видим и новия постер:

pirates

Е, какво мислите? „Отмъщението на Салазар„, както ще бъде известен филма в Европа вместо с оригиналното заглавие „Dead Men Tell No Tales“, ще бъде режисиран от Йоаким Рьонинг и Еспен Сандберг, а в главните роли ще видим отново Джони Деп, следван плътно от Джефри Ръш, Орландо Блум и Хавиер Бардем. Историята ще разказва за Капитан Салазар, който се оказва най-големия враг на капитан Джак Спароу до този момент. Очевидно цялото семейство Бардем ще се изреди в тази поредица.

Премиерата на филма е насрочена за 26 май тази година.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.