Новините днес

Нов трейлър на „А Family Man“ с Джерард Бътлър

Напоследък на Джерард Бътлър хич не му върви с избора на роли. Симпатягата се отдаде на снимки в България и на нощният живот на София и оттогава насетне филмите му са пълен траш, достоен за няколко килограма златни малинки.

„Боговете на Египет“ и „Код: Лондон“ се оказаха интелектуална обида за всички зрители, имащи що годе някаква мозъчна клетка, която да действа. Интересно ни е дали ще се получи същото с „A Family Man“, който, ако не друго, поне няма да бъде с толкова абсурден сценарий.

Филмът, познат доскоро като „The Headhunter’s Calling“ ще представи историята на финансова акула от Уол Стрийт, пренебрегнал семейството си за сметка на кариерата си. Впоследствие обаче, както винаги се получава, той ще трябва да избира между кариера и дом. Какво ще избере ще разберем скоро, а сега може да проследим първия трейлър на филма:

На нас ни изглежда клиширано, но пък ще става за някоя разпускаща вечер, когато не ни се гледа нищо друго.

Освен Бътлър, във филма ще участват още Уилям Дефо, Гретчън Мол, Алфред Молина и Алисън Бри. Режисьорс е Марк Уилямс, който дебютира на тази позиция. Премиерата е насрочена за месец май тази година.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.