Новините днес

Изключително забавен нов трейлър на „Guardians Of The Galaxy vol.2“

Очевидно днес е денят на трейлърите, и то не какви да е трейлъри! След като видяхме пълзящият ужас в „Alien: Covenant“, то е време да видим какво правят едни други наши космически познати, които се мотаят из галактиката, уж, за да я пазят. Всъщност те правят точно обратното….

„Guardians Of The Galaxy vol. 2“ ще бъде особено важен за вселената на Марвел поради простата причина, че именно тези герои внасят необходимата свежест във вече изградения свят, който малко или много започва да писва на зрителите. Вижте трейлъра и после ще си говорим:

Виждаме много нови кадри, нова завръзка в историята и най-вече – разбираме за какво ще иде реч в този филм. Очевидно е, че вселената отново се нуждае от спасяване и нашите герои няма да останат безразлични. Сега имаме още интрижки покрай Небула (Карън ГИлън) – злодей от първия филм, който се завръща, за да се справи с пазителите. Доволни сме и от това как ще изглежда Айеша (Елизабет Дебики), обещаваща прочистване на вселената от своя трон.

Най-голямата изненадата обаче се оказва Кърт Ръсел и вече наистина сме нетърпеливи да видим как ще се развие връзката между баща и син Куил.

Бяхме споменали и преди колко е важен саундтрака на „Guardians of the galaxy“ и вече е ясно, че и този път музиката ще бъде от най-качествената. Лошото е, че не всяка песен от трейлърите ще бъде включена във филма и това идва като информация от самият Джеймс Гън:


Премиерата на филма е насрочена за 5 май тази година.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.