Новините днес

Нов трейлър нa „All Eyez On Me“ за легендарния 2Pac

Признаваме си, че колкото и да харесваме The Notorious B.I.G., 2Pac заема почти толкова специално място в сърцата ни, колкото и Биги. Легендарните рапъри, продължили делото на гиганти като Grandmaster Flash и Afrika Bambaataa за развиване и популяризиране на хип-хоп културата са също толкова популярни и днес, колкото бяха и през 90-те години, когато престрелки отнеха живота и на двамата.

За животът (и делото) на 2Pac има редица теории, коя от коя по-конспиративни и глупави. Не можем да повярваме, че той, Елвис Пресли, Фреди Меркюри, Майкъл Джексън и Принс са на таен остров, пийвайки по цял ден кубински ром, примесен с отъркани в бедрата на мулатки пури. Звучи абсурдно и е крайно време да осъзнаем, че 2Pac не е сред нас от повече от двадесет години. С нас е обаче новия трейлър на „All Eyez On Me“- биографичния филм, който ще проследи част от живота на легендарния рапър. Вижте:

Приликата е удивителна. В ролята ще видим Деметриус Шип-младши, за когото това ще бъде първия пълнометражен филм. Интересен е и Джамал Улард, който отново ще бъде Биги след прекрасния „Notorious“ ot 2009 г.

Премиерата на филма е на 16 юни тази година, веднага след като 2Pac ще бъде въведен посмъртно в Рокендрол залата на славата. Дотогава мислим да си припомним част от дискографията му и да се надяваме, че ще видим филма и тук на голям екран, както в крайна сметка успя да се случи със „Straight Outta Compton“ за N.W.A.

За надъхване ще ви пуснем и едно клипче от фестивала „Coachella“ през 2012 г., когато 2Pac се появи в цялата си прелест, благодарение на технологична холограма, която успя за няколко минути да накара зрителите да забравят, че той си е отишъл от този свят. Приятно гледане:

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Стив Макуин ще режисира документален филм за Тупак Шакур | 359HipHop

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.