Новините днес

Нов трейлър на „Трансформърс: Последният рицар“

Премиерата на „Трансфомърс: Последният рицар“ наближава с пълни сили, а с толкова мощност се губи и нашият ентусиазъм за този филм. Дори вече не можем да определим поредицата като guilty pleasure, защото просто ни писна. Обичаме да гледаме на голям екран млатещи се роботи, които сеят разрушения из Щатите, но вече ни омръзна и нямаме особено голямо желание да загубим два часа в киното.

Anyway, поредицата е факт; факт е и нов трейлър, който обръща внимание на един от новите персонажи, а именно Изи, в чиято роля влиза дебютантката Изабела Монер. Съвпадение или не е името на героинята и актрисата не знаем – за това трябва да се обърнем към Майкъл Бей. Вижте за какво става дума във видеото:

Видеото се явява смесица между трейлър и интродукция на новата героиня и е закачено преди „Красавицата и звяра“, който от днес е по-кината (по-късно днес ще може да прочетете и ревюто).

„Трансформърс: Последният рицар“ ще представи на зрителите свят, в който хората и гигантските аутоботи/десептикони са във война. Изи ще се съюзи с Кейд Йегър (в ролята Марк Уолбърг), за да му помогне в борбата му срещу злите сили. Експлозиите, разрушенията и мощният саунд са само част от това, което представлява филма.

Българската премиера е насрочена за 23 юни, а във филма ще видим не само Изабела Монер и Марк Уолбърг, но също така и сър Антъни Хопкинс и Джош Дюамел.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.