Новините днес

Първи официален поглед към „Thor: Ragnarok“

Винаги сме обичали Entertainment Weekly и сега ги обичаме още повече, защото ни показват първите официални снимки от „Thor: Ragnarok“ и сме повече от развълнувани!

Продукцията на Marvel, която ще покаже Тор в трети самостоятелен филм се подготвя за премиера през есента, а промените очевидно са много и ние сме изненадани от визията на героите. Вижте:

Thor: Ragnarok (2017) L to R: Bruce Banner (Mark Ruffalo) and Thor (Chris Hemsworth)

Thor: Ragnarok (2017) Loki (Tom Hiddleston)

Thor: Ragnarok (2017) Valkyrie (Tessa Thompson)

Thor: Ragnarok (2017) L to R: Valkyrie (Tessa Thompson) and Thor (Chris Hemsworth)

Thor: Ragnarok (2017) L to R: On set with Tessa Thompson (Valkyrie) and Director Taika Waititi.

Thor: Ragnarok (2017) L to R: On set with Tessa Thompson (Valkyrie), Director Taika Waititi and Chris Hemsworth (Thor).

Thor: Ragnarok (2017) Hela (Cate Blanchett)

Thor: Ragnarok (2017) Grandmaster (Jeff Goldblum)

Thor: Ragnarok (2017) Thor (Chris Hemsworth)

Най-голямото впечатление, което ни правят тези снимки, е именно главния герой. Тор е с къса коса – нещо, което не очаквахме да видим и второ – неговият всемогъщ чук Мьолнир вече го няма. Гладиаторската визия на Тор ни подсказва, че нещо важно се е случило и той трябва отново да доказва себе си пред властелините на Асгард. В много митологии и религии косата е важен фактор; именно в нея обикновено е съсредоточено могъществото на даден бог, а тук тази коса липса. Не сме експерти по скандинавистика, но като нищо ще се окаже, че Тор е наказан за някое от своите действия, като са му отнети силата и оръжието.

Грандмастър на Джеф Голдблум ни идва леко нелеп, но се надяваме това да е само първо впечатление и впоследствие нещата да се нормализират.

Във филма участват още Марк Ръфало (мачкай, Хълк!), Кейт Бланшет, Том Хидълстън, Идрис Елба, Бенедикт Къмбърбач, Антъни Хопкинс, Карл Ърбан, Сам Нийл и Рей Стивънсън. Режисьор е Тайка Уайтити, а българската премиера е насрочена за 27 октомври. Очакваме да видим скоро и трейлър.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.