Новините днес

Самостоятелен филм за Венъм ще се появи през октомври 2018 г.

„Spider-Man: Homecoming“ ще бъде последия път, когато Спайди ще пусне мрежите си в чест на „Сони“. След това той се прибира вкъщи при „Марвел/Уолт Дисни“, където го очакват с отворени обятия (и готови финансови планове).

Всъщност това е една от най-големите сделки, които някога са се случвали в Холивуд. Ние не вярвахме, че „Сони“ ще пуснат кокала толкова лесно, независимо от първоначално заложените срокове по цялата бумащина. Нещо повече обаче – обстоятелството, че Спайдър-мен отново ще бъде собственост на „Марвел“ не означава, че един от неговите архиврагове ще го последва. От „Сони“ официално обявиха, че самостоятелния филм за Венъм вече се подготвя и е планиран за премиера на 19 октомври 2018 г.

Венъм е един от най-големите врагове на Спайдър-мен, а също така е и особено интересен като персонаж. Гледалите анимационните серии, както и „Спайдър-мен 3“ на Сам Рейми със сигурност са се отвратили поне веднъж от извънземния симбиот, който има нужда от човешки индивид, за да оцелее, а междувременно го превръща в свръхсъщество.

По Венъм историята ще работи Данте Харпър, сценарист на „Edge Of Tomorrow“, който вече е нает, за да напише сценарият. Все още не се знаят подробности за това коя версия на Венъм ще бъде филмирана (все пак комиксовата вселена е огромна и събития настъпват постоянно, обръщайки представителите на читателите/зрителите за героите). Ние обаче тайно си мечтаем за станалия напоследък модерен рейтинг „R“, което би било повече от прекрасно – все пак Венъм заслужава такава съдба.

Със сигурност това е един от филмите, който се нарежда като един от най-очакваните от нас за догодина и ще следим всяка информация, която се появи, за да ви я сервираме навреме.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.