Новините днес

Тийзър плакати на „Spider-man: Homecoming“

Спайдър-мен се прибира у дом и това е празник, който трябва да бъде отбелязан.

След като години той пребиваваше при своите „осиновители“ от „Сони“, Спайди най-накрая отива там, където му е мястото. Прибирането в „Марвел“ е една от най-повратните точки в комикс-индустрията за последните години. Още в „Captain America: Civil War“ успяхме да видим малко от изключително свежото включване на Том Холанд и се радваме, че двете компании сключиха сделка за правата върху паяка. След „Spider-Man: Homecoming“, героят официално ще бъде част от семейството си и ще му бъде развита самостоятелна вселена, част от Marvel Cinematic Universe.

Както знаете, тази година през юли ще видим самостоятелен филм и ние сме изключително доволни от това. Преди няколко месеца видяхме първия тийзър трейлър, а сега е време да видим и плакат:

Цветове! Това можем да кажем, гледайки полегналия Спайди. Харесаме този плакат и имаме надежди, че филмът ще се окаже приятен за гледане.

Спайди, разбира се, ще се играе от Том Холанд, който ще трябва да избира между училището, приятелите си, гаджето и тайния си живот като част от Avengers, където ще бъде промотиран от Тони Старк. На нас ни се иска да бъде обърнато повече внимание на отношенията между Старк и леля Мей (Мариса Томей) и силно се надяваме този акцент да бъде засегнат повече.

Освен официалния тийзър постер по-горе, Марвел пуснаха и още един, на който виждаме как Паркър виси на Старк Тауър:

spider-man-homecoming-poster-2

Режисьор е Джон Уотс, а кастът включва още Зенадя, Джекйкъб Баталън и Лора Хариър. Премиерата е насрочена за 7 юли.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.