Новините днес

Том Харди ще участва в „War Party“ на Андрю Доминик

Том Харди е един от нашите големи любимци и когато разберем, че името му е замесено някъде, то директно взимаме тефтера и отбелязваме името на филма в графата „watchlist“. Последно го гледахме в „Taboo“ и сме особено очаровани (за пореден път, всъщност) от неговото цялостно отдаване на ролята. Това е само една от причините, поради които го харесваме. Дори не можем да се сетим за филм, в който Харди не е на ниво и само времето го дели от почетната статуетка на филмовата Академия.

И докато чакаме да го видим в „Dunkirk“ на Кристофър Нолан, то разбираме, че Харди е подписал договор за участие в нов филм на Андрю Доминик, озаглавен „War Party“, чиито пък продуцент е Ридли Скот. Харди и Скот вече работиха заедно по „Taboo“ и сме изключително спокойни за съвместната им работа, симбиотичната комбина „Скот-Харди-Доминик“ ни кара да потръпваме от удоволствие и да се чудим какво, аджеба, ще се получи накрая.

Историята около „War Party“ е обвита в мистерия и не се знаят абсолютно никакви подробности за сюжета освен фактът, че главният герой ще бъде тюлен от военноморските сили на САЩ.

Правата за филма вече са собственост на Netflix, а за премиерна дата е твърде рано да се говори. Очакваме да видим какво ще сътвори Андрю Доминик – неговата последна творба „Killing Them Softly“ с Брад Пит не получи нужното внимание от масовата публика, но ние му имаме огромно доверие и смятаме, че „War Party“ ще бъде един от новите ни любими филми.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.