Новините днес

Травис Найт ще режисира самостоятелен филм за Бъмбълби

„Transformers: The Last Knight“ все още не е пуснат по кината, но влиянието му вече се усеща повсеместно и смятаме, че филмът ще направи много пари в боксофиса, независимо от очакваните си лоши качества.

„Transformers“ поредицата обаче никога не се е влияла от критиките, за да преуспява във финансово отношение. Хората обичат млатещи се роботи, които сетят разрушения, и дават луди пари, за да ги гледат във всички възможни формати. Касичката не може да се напълни лесно и вчера анонсираха, че се подготвя самостоятелен филм за Бъмбълбий, който ще бъде режисиран от Травис Найт („Kubo And The Two Strings“).

Над проекта се труди Кристина Ходсън, която пише сценария, а обичайните заподозрени Лоренцо Ди Бонавентура и Майкъл Бей са в ролята на продуценти. Филмът е предвиден за премиера догодина, така че работата пред Найт е доста, доста обемна и отговорна. Ние вярваме в него именно заради работата му по „Кубо и пътят на самурая“ и смятаме, че може да създаде един приличен филм, който да има и малко наченки на кино. Дано!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.