Новините днес

„Legion“ подновен за втори сезон

Не сме се и съмнявали, че „Legion“ ще се окаже хит. Комиксовият сериал, вдъхновен от „X-Men“, натрупа сериозно количество фенове и е напълно в реда на нещата историята да бъде подновена за нов сезон.

Ние не сме успел да гледаме последните серии покрай възвръщащата се истерия по „Туин Пийкс“, което отнема сериозно от времето ни, но в най-скоро време ще го направим и това. Ако все пак сте изпуснали – „Legion“ е създаден от Ноа Хоули („Fargo“) и разказва историята на Дейвид Халър (Дан Стивънс), когото зрителите срещат в психиатрична клиника, която се оказва и мястото, което Халър счита за свой дом заради годините, прекарани вътре. Ако сте запознати с Х-Men, то знаете какво е отношението на хомо сапиенс към хомо супериор, така че е напълно в реда на нещата Халър да бъде въдворен в психиатрията.

Ерик Шриър, вицепрезидент във Fox, споделя:

„Първият сезон беше зашеметяващо постижение. Изцяло нова поредица, Legion е поемане в нова посока на супергеройския жанр. Благодарни сме на Ноа Хоули, че пое творчески рискове. За мен е привилегия отново да работя с него и неговите партьори по втория сезон на Legion“.

Смятаме, че новината е добра, особено ако в Legion намерят място и още повече мутанти, особено и познати ткива от филмовата вселена. Все още сме на вълна Logan (цъкнете тук и тук) и ни се иска повече и повече от X-Men. Стоим и чакаме.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.