Новините днес

Бил Кондън ще режисира „Булката на Франкенщайн“

Бил Кондън сътвори чудеса от храброст, режисирайки игралната версия на „Красавицата и звяра“. Визуалният спектакъл продължава да трупа солидни приходи в боксофиса, а името на Кондън става все по-търсено, особено що се отнася до фантастични филми.

Очвидно всички студия са харесали Кондън и вече официално той преговаря с Universal, за да се присъедини към тяхната Monster Universe и да режисира „The Bride Of Frankenstein“. Оказва се, че оригиналния филм е един от любимите на Кондън. В него зрителите виждат как Елза Ланкастър и Борис Карлоф оцеляват в края на романа на Мери Шели, а доктор Франкенщайн дори създава булка на своето творение. Филмът излиза през далечната 1935 г. и дори получава номинация за „Оскар“. Интересното е, че Кондън е режисирал „Gods And Monsters“, проследяващ живота на Джеймс Уейл, който създава оригиналния филм за франкенщайновата булка.

Сценарист на предстоящата продукция е Дейвид Коеп, адаптирал „Джурасик парк“ на Майкъл Крайтън за голям екран. Според слуховете, за главната роля се гласи Анджелина Джоли, което ни дава надежди, че ще видим нещо наистина стряскащо и най-вече забавно.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.