Новините днес

Български боксофис 07.04.2017 – 09.04.2017

Интересно се подрежда тази седмица боксофиса у нас. Имаме няколко нови заглавия, но нито едно от тях обаче не успя да се пребори за първото място, което е синьо и окупирано от смърфове.

„Смърфовете: Забравеното селце“ запазва първата си позиция за втора седмица, като натрупва общо 579 051 лева и 64 112 зрители. На второ място идва „Дух в броня“ със Скарлет Йохансон, който и сега е вечно втори със скромните 345 783 лв. Феновете не успяха да преглътнат, че екранизацията е далеч от анимето и не дават голям шанс, а множеството негативни ревюта също успяха да повлияят зле.

На трето място застава „Красавицата и звяра“ с натрупани до момента 1 662 905 лв., което е повече от впечатляващ резултат. Не сме се съмнявали, че „Дисни“ ще имат проблеми и ето, че Ема Уотсън трупа ли, трупа приходи.

Новите предложения тази седмица са „478“ с Арнолд Шварценегер (познат и като „Aftermath“), българската драма „Никой“ и „Power Rangers“. Може да проследите в таблицата по-долу как се движат, като сме длъжни да кажем, че не сме очаквали българския филм да постигне някакъв резултат.

Всички заглавия до двадесета позиция са налични тук:

boxoffice

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.