Новините днес

Джош Бролин ще бъде Кейбъл в „Deadpool 2“

След множество спекулации, слухове и какви ли още не теорийки, които се въртяха в интернет за това кой ще бъде Кейбъл в предстоящото продължение на „Deadpool“, то нещата най-накрая станаха ясни и можем да си отдъхнем.

Отдъхваме си не само, защото сме доволни приключването на споровете и приказките, но и поради факта, че избраното лице е толкова пичовско, че чак ни идва да разцелуваме екрана от кеф. Дами и господа, пригответе се за Джош Бролин!

С един куршум – няколко заека. В случаят с Бролин е повече от яко, защото той отдавна е част от Marvel Cinematic Universe в ролята на Танос. Сега прескача в другия лагер и съвсем официално ще го видим в продукция на Fox, които държат правата за много герои, излезли от шапката на Марвел. Не сме сигурни как точно се въртят тези сделки, но ако това беше първенство по футбол, то със сигурност наказаните щяха да са много!

Ние пък се радваме, че най-накрая ще видим разширяване на героите и техните истории. В комиксите, Кейбъл е алтер-егото на Нейтън Самърс, син на Скот Самърс (Циклоп от Х-Мен). Неговите мисии са различни и винаги интересни – понякога той е в тандем със, а понякога е против Дедпул. Понякога има за цел да предпази X-23 от унищожение, а понякога се изправя срещу цялата Х-Мен вселена, или поне срещу това, което е останало от нея.

Сигурни сме, че Бролин ще бъде чудесен в тази роля. Някак ни се навяват мисли за ролята му в „Oldboy“ и се надяваме, че поне частица от нея ще бъде показана във филма. Режисьор е Дейвид Лейч, е премиерата е насрочена за следващата година.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.