Новините днес

Джъд Лоу ще бъде младия Дъмбълдор в продължението на „Фантастични животни и къде да ги намерим“

Кино новините никога не спят. Преди броени секунди научихме, че Джъд Лоу е официално анонсиран да изиграе младия Дъмбълдор в предстоящото продължение на „Фантастични животни и къде да ги намерим“. Разбира се, младият магьосник все още ще е прекалено далеч от поста на директор на училището за магьосници Хогуортс. В тази история, Дъмбълдор е връстник на Гриндълуолд и двамата имат история, но каква точно тепърва предстои да разберем . Всъщност знаем, но ако не сте чели седмата книга от поредицата, то няма смисъл да ви спойлваме излишно.

До този момент ролята на най-страхотния и могъщ магьосник е поверявана на двама актьори. В първите два филма, както всички фенове на поредицата знаят, ролята е изиграна от Ричард Харис. За съжаление той ни напусна през 2002 г.  и вторият, който си поставя брадата  на Дъмбълдор, е не по-малко чудесният актьор Майкъл Гамбън. А сега ще имаме удоволствието да видим и Джъд Лоу в ролята на премъдрия Дъмбълдор.

Режисьорът на филмите за фантастичните животни, Дейвид Йейтс споделя:

„От много години следя кариерата на Джъд и винаги съм смятал, че е блестящ и много талантлив актьор. Изключително доволен съм, че най-накрая ще имам възможността да работя с него.“

На този етап, втората част на „Фантастични животни и къде да ги намерим“ е обявена за 18.11.2018 г. Дейвид Йейтс ще бъде на режисьорския стол, а сценарият отново е дело на Дж. К. Роулинг. Йейтс обещава че следващият филм, чийто снимки са в Париж, ще бъде много по мрачен спрямо първия филм.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.