Новините днес

Нови кадри от „Alien: Covenant“

Остават няколко седмици до премиерата на „Alien: Covenant“ и нетърпението ни се покачва с всеки изминал час. Обичаме тази вселена и нямаме търпение отново да се потопим в нея, където ни дебне ужасяващата телесна течност на поредния ксеноморф, желаещ да впие зъби в плътта ни.

Ние обаче не сме единствени. Пичовете от списание Empire са на същото „дередже“, че дори посветиха последния си брой на предстоящия филм. Надяваме се, че след седмица ще се докопаме и ние до хартиеното издание, а междувременно може да погледнем цели три изображения, които ни пълнят душата и ни карат да подскачаме наоколо:

SZ0hTrW

На първото изображение ставаме свидетели на мистериозна фигура на планетата на Инженерите, която видяхме и в „Прометей“.

hcthajx

На втората картинка виждаме Гай Пиърс на заден план и Майкъл Фасбендър в роля, едната от които на вече познатият ни андроид Дейвид.

iO0wngs

Третата снимка е най-симпатична и приятна и на нея виждаме „неоморф“, похапващ сладко-сладко човешка плът. Неоморфите са вдъхновени от любовта на Ридли Скот към кошмарите, създадени от природата, която ни заобликаля. Според Джон Лоугън, сценарист на филма, „Някои от тези видеа бяха толкова гнусни, че те не ми плащат достатъчно, за да ги гледам“. Видеата са част от колекцията на Скот, но се оказва, че той черпи вдъхновение за креатурите си именно от такива реални истории. Акулите-гоблини са само част от животните, вдъхновили неоморфите.

Премиерата е насрочена за следващият месец и нямаме търпение да видим за какво иде реч.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*