Новините днес

Официален трейлър на „The Wizard Of Lies“ с Робърт Де Ниро

Последните филми, в които гледахме Робърт Де Ниро, ни оставиха в биполярно разстройство – от една страна „Dirty Grandpa“ е долно падение, а от друга – „The Comedian“ и „Hands Of Stone“ бяха по-скоро гледаеми. Ние твърдим, че „The Irishman“ на Скорсезе ще бъде достойният за окончателно пенсиониране филм, но преди него обаче ще имаме възможността да гледаме Негово Величество Боб в интересната продукция на HBO, в която Де Ниро ще бъде в ролята на Бърни Мадоф.

Режисьор на „The Wizard of Lies“ е Бари Левинсън, с когото Де Ниро е работил по „Sleepers“, „Wag The Dog“ и „What Just Happened“, така че настроенията са много, много приповдигнати. Историята ще разказва за финансовото (и измамно) гуру Мадоф, който направи за смях всички пирамидални схеми, познати по света, включително и у нас. Да ни извиняват Капустин и SCI, но те са аматьори в сравнение с Мадоф.

Във филма, който ще гледаме на 20 май, участват още Мишел Пфайфър, Алесандро Нивола, Нейтън Дароу, Кристен Конъли, Лили Рейб и Ханк Азария, а официалния трейлър може да гледате тук:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.