Новините днес

Мартин Скорсезе, Леонардо Ди Каприо и Робърт Де Ниро заедно в „Killers Of The Flower Moon: The Osage Murders And The Birth Of The FBI“

Честно – не познаваме киноман, който да не желае да види Робърт Де Ниро, Мартин Скорсезе и Леонардо Ди Каприо заедно, правейки истински пълнометражен филм. Такива мечти са по-важни и по-велики дори от екранизацията на „Дюн“ (да ни извиняват фантастите) и ако това наистина се случи, то може да се каже, че всичко в киното вече е създадено.

Ако трябва да сме честни – „The Audition“ беше прекрасна реклама на казино в Макао и колкото и да го гледаме, то никога няма да ни писне. Съвсем по-различно ще бъде обаче, ако имаме пълнокръвен филм и това е на път да се сбъдне, ако така са решили нечии небесни сили.

Досега сме виждали Скорсезе и Ди Каприо в общо пет филма, а Лео и Негово Величество Боб направиха преди години заедно „This Boy’s Life“, заради който Де Ниро съобщава на Скорсезе „ти трябва да работиш с това хлапе един ден“. Този един ден се превръща в много години съвместна работа, чиито плодове са сравними с работата на самите Де Ниро и Скорсезе. Това ни е един от най-любимите тандеми в киното (ненапразно питаме същото в „За кино с…“), а сега евентуалната комбинация между тримата ще ни хвърли в горещ оргазъм.

Все още непотвърдените слухове свързат имената на тримата в екранизацията на “Killers Of The Flower Moon: The Osage Murders And The Birth Of The FBI” на Дейвид Гран, която вече е адаптирана от Ерик Рот. Историята разказва за убийствата на членове на индианско племе в Оклахома, след като племето открива нефтени залежи в земите си. В убийствата се замесва дори Дж. Едгар Хувър, който вече бе изигран в едноименния филм от самия Ди Каприо.

На нас това ни звучи повече от прекрасно. И сценарият, и евентуалната намеса на тримата мастодонти ще ни хвърли в екстаз в момента, в който всичко бъде потвърдено. Едва ли има друг филм (с изключение на „The Irishman“, който е все по-проблемен), който да чакаме с такова нетърпение. Стискаме всички налични палци и се надяваме това да се случи, защото иначе ще спрем да гледаме филми.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.