Новините днес

Джейми Дорнан и Питър Динклидж ще покажат Ерве Вилшез в „My Dinner With Erve“

Наскоро ви споменахме, че ще гледаме крайно неприятния ни Джейми Дорнан в затворническата сага „H-Block“, където ще се опита да отмие срамното петно от себе си, лепнато му покрай сагата „Петдесет нюанса сиво“. Оказва се обаче, че Дорнан желае това повече от всичко и ето, че отново имаме новина, свързана с неговото име.

И не само, че ще успее да се реабилира с „H-Block“, но и ще се опита да поправи стореното с участието си в „My Dinner With Herve“, за чиито режисура и сценарий се грижи Саша Джерваси. Проектът ще включва и Питър Динклидж от „Игра на тронове“ (чакаме седми сезон с огромно нетърпение), а сагата ще разказва за журналиста Дани Тейт (в ролята Дорнан), попаднал в една дива нощ из дебрите на Холивуд. Филмът ще постави в центъра си Евре Вилшез, а разговорът между двамата ще внесе промени в техните съдби завинаги.

Ако не си спомняте кой е Вилшез, то ви препоръчваме да гледате отново „Мъжът със златния пистолет“, който е втория филм от поредицата за Джеймс Бонд с участието на Роджър Мур, а вътре е и гениалният Кристофър Лий в кожата на Скараманга.

„My Dinner with Herve“ ще бъде продуциран от HBO, a тепърва ще чакаме информация за премиерната дата.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.