Новините днес

Джош Буун обяви, че „Новите мутанти“ ще бъде абсолютен филм на ужасите

От „Twentieth Century Fox Film Corporation„, изглежда имат намерение да продължат успеха, който постигнаха с „Дедпул“ и „Логан„. Страхотните резултати на двата филма се отразиха благоприятно на бокс офисите в целия свят и именно това даде зелена светлина на експериментите да продължат. Бъдещият режисьор на „Х-Мен : Новите мутантиДжош Буун споделя следното :

„Имаме намерение да направим един пълнометражен филм на ужасите, който да се развива в Х-Мен вселената. Няма да има костюмари, няма ръководство. Искаме  да направим нещо много, много по-различно от досегашните филми.“

Джош Буун е млад режисьор, но работата в сферата на ужасите не му е никак далечна. Буун подготвя нова екранизация на „Сблъсък“ на Стивън Кинг, но идеята да пренесе ужасът и в Света на Мутантите (макар че,честно казано на тях не им никак чужд) звучи повече от вдъхновяващо. Още повече, че Буун има и лични връзки с които да подкрепи вдъхновението си.

„Бях отгледан от много религиозни родители. Майка ми и баща ми вярваха в съществуването на всички демони и в Дявола. Заедно с един от основните сценаристи на „Х-Мен : Новите мутанти“ сме израснали в почти идентични условия. Разказвали сме си истории и двамата разбираме през каква лудост ни се е наложило да преминем.“

Също толкова интересно е да се отбележи, че от „Twentieth Century Fox Film Corporation“ са казали на Буун, че искат филмите, определяни като „Марвъл Спин-Оф“, да бъдат различни един от друг, което откъдето и да го погледнете, звучи повече от страхотно.

На този етап обявени са три от актрисите във филма, Росарио ДоусънАня Тейлър-Джой като Меджик и Мейси Уилямс като Wolfsbane. Снимките ще започнат това лято, а по екраните ще видим Новите мутанти през месец април следващата година.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.