Новините днес

Джъд Лоу няма да се завърне като папата в „The New Pope“

„The Young Pope“ постигна големи успехи сред феновете и критиката, след като беше гледан масово, дори от нерелигиозни зрители, по HBO И Sky, които обединиха сили, за да създадат сериала. Историята се фокусираше върху млад американец, който е избран за папа и който преобъща Ватикана с главата надолу. Младият папа беше Джъд Лоу, а мнозина се попитаха какво се случва със сериала и кога ще бъде показан нов сезон.

Отговорът идва директно от HBO и Sky, които анонсираха продължение под заглавието „The New Pope“, но за съжаление на мнозина, Джъд Лоу не е в плановете на мастодонтите. Това бе потвърдено от самия Лоу, който даде интервю пред Variety. Цитираме част от неговите думи:

„Не мисля, че ще се върна да правя подобно нещо в следващите 10 години“.

Ние бихме били доволни дори и на минимална роля, в която Лоу да предаде властта на следващия папа, стига героят му да не бъде застигнат от обичайната причина, поради която се налага събирането на кардинали и масовите мероприятия пред катедралата „Св. Петър“.

„The New Pope“ обаче няма да бъде видян скоро – снимките ще започнат най-рано в края на 2018 г. Хубавото е, че Паоло Сорентино и Умберто Контарело се завръщат, така че ние ще чакаме търпеливо.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.