Новините днес

Секси и двойно по-опасни – Сребърният Самур и Черната Котка се сдобиха с режисьор

Вече огромната филмова вселена на Марвъл продължава да расте и да се развива. Освен предстоящият „Spider-man: Homecoming“ и  обявяването на Том Харди за Венъм, сега идва ред и на още горещи новини, но този път наистина се очаква температурата да се повиши. От Марвъл подготвят филм за две от най-секси злодейките във Вселената си – Сребърният Самур и Черната Котка.

На този етап Джина Принц-Бийтълууд е избрана да ръководи женския тийм, който ще бъде озаглавен просто „Сребърно и Черно“. На този етап, най-известните и проекти  са „Тайният живот на пчелите“ и „Отвъд светлините“. Принц-Бийтууд наскоро завърши пилотният епизод за сериала „Marlo’s Freeform“„Cloak & Dagger“ и явно работата  е впечатлила правилните хора.

Проектът все още е само на ниво „Брилянтен план, който тепърва ще се изпълнява“, но все пак има вече обявен сценарист и това е Кристофър Йост („Тор: Светът на Мрака“), но най-вероятно ще започнем да чуваме за кастинга и всички забавни неща съвсем скоро, тъй като в плана влиза работата по филма  да започне да се развива тази есен.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.