Новините днес

Снимките на „The Irishman“ на Мартин Скорсезе с Робърт де Ниро започват през август тази година!

Говорили сме не един или два пъти, че едно от най-очакваните заглавия в нашия екип е „The Irishman“ на Мартин Скорсезе, който следва да сбъдне една от най-съкровените ни мечти, а именно да видим Робърт Де Ниро и Скорсезе отново заедно. Тази ни мечта беше потвърдена през февруари, когато се оказа, че Netflix се интересуват от проекта и евентуално биха платили за създаването на филма. Напомняме, че към „The Irishman“ са прикрепени имената и на Ал Пачино, Джо Пеши, Боби Канавале и Харви Кайтел, без обаче никой от тях да бъде официално подписал договор за участие.

През месеците на непърпение прочетохме какво ли не – от това, че Джо Пеши не желае да участва до все още несигурната съдба на филма. Хубаво е обаче, че мъките ни свършват. Вече, напълно официално, Netflix са отпуснали на Скорсезе грандиозната сума от 100 милиона щатски долара, за да заснеме мечтаната продукция. Снимките започват през месец август тази година. Новината идва от Indiewire, на които имаме огромно доверие и сме сигурни, че не ни подвеждат.

За тези, които може би не са разбрали (или запомнили) напомняме, че историята ще се върти около Франк Шийран (Де Ниро), който ще бъде свързан с убийствата на Кенеди и Джими Хофа. За заснемането на филма ще бъде използвана CGI технологията, с която бе състарен Брад Пит в „Странният случай с Бенджамин Бътън“, за да може Де Ниро успешно да премине през няколкото епохи, в които се развива действието.

С отпускането на средствата и започването на снимачния процес, от Netflix се надяват премиерата да бъде реализирана някъде през 2019 г., а не както бе съобщено преди това, че ще се случи догодина. Ние нямаме търпение и ще следим плътно реализацията, защото „The Irishman“ е последния филм, който бихме взели с нас на безлюден остров, за да бъде съвършено нашето уединение.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.