Новините днес

Том Харди ще бъде Венъм в spin-off филма от вселената на Спайдър-мен!

Ентусиазмът ни за обявения преди известно време spin-off от Спайди вселената на „Сони“ е все толкова голям, колкото и в началото. Радваме се, че любимият ни симбиот Венъм ще получи огромната доза внимание, която заслужава. По не едно или две мнения, именно Венъм е един от най-добрите антигерои във вселената на Марвел и заслужава не само един, а минимум три филма, в които да видим интересната му същност.

Е, ще се надяваме първият филм да бъде добър, а и прекрасно би му стоял един R рейтинг, който не само да изолира безгрижните тийнейджъри от залите, но и да надскочи това, което видяхме в „Deadpool“ и „Logan“ на Fox. Надеждите ни за добро цялостно изпълнение започват да се увеличават с всеки изминал час, особено след последния туит, който ни замая главите. Вижте:

Да, точно така! Том Харди, любимец на не едно и две поколения киномани, ще облече черния костюм и ще бъде Венъм! Новината идва директно от Sony, а както виждате на снимката, самият Харди е облякъл тениска със симбиота, което доказва, че той е абсолютен фен на черното творение.

Новостите обаче не свършват дотук. Студиото обяви,че премиерата е насрочена за 5 октомври 2018 г. – само година и половина ни дели от заветния премиерен петък. Режисьор ще бъде Рубен Флайшър, а сценаристи са Скот Роузенбърг и Джеф Пинкър. Чудно, чудно се получава! Обожаваме Харди и смятаме, че скокът, който прави от едната крайност в другата (той беше Бейн в „The Dark Knight Returns“ на Нолан) ще бъде повече от грандиозен и ще ни покаже Венъм в цялата му прелест!

Вече можем да спим с една идея по-спокойно. Имаме повече от огромно доверие на Харди, така че нещата се нареждат в правилната посока.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.