Новините днес

Дванадесет character постера от „Transformers: The Last Knight“

Очевидно от Paramount все още не са решили да приключват с рекламната кампания на предстоящия „Transformers: Last Knight“. Дали наистина ще бъде last или не, то ние няма как да знаем, но сме сигурни, че филмът ще бъде комерсиална брадва.

Ще се опитаме да се насилим и ще го изгледаме, за да видим колко ниско може да падне Майкъл Бей и дали пък не грешим, след като Антъни Хопкинс ще бъде вътре.

Цели дванадесет character постера се опитват да ни привлекат вниманието. Плакатите бяха пуснати късно снощи онлайн, а вие може да ги видите в нашата галерия и да прецените дали ви харесват или не:

Ние не искаме да изразяваме мнение, защото то ще е по-скоро негативно. Колкото и да се опитваме да избягаме от предрасъдъците, то точно толкова не ни се получава. Надяваме се обаче това наше решение да не повлияе на вашето желание и ако настина сте фенове, то да изгледате филма с удоволствие и той да ви донесе мир, любов и щастие.

Във филма участват Марк Уолбърг, Стенли Тучи, Джош Дюамел, Тайрийз Гибсън, Джон Туртуро, Исабела Монер, Лиан Гариган, Мич Пиледжи, Сантаго Кабрера и Антъни Хопкинс. Премиерата е насрочена за 23 юни.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.