Новините днес

Бен Кингсли ще бъде генерал Адолф Айхман в „Operation Finale“ на Оскар Айзък

През месец март ви съобщихме, че Оскар Айзък ще продуцира и участва във филм, посветен на спасилите се нацисти в Аржентина. Звучи особено добре и се оказва, че продукцията ще бъде особено интересна за всички, които по някакъв начин желаят да се докоснат до поствоенните събития. Режисьор на „Operation Finale“ ще бъде Крис Вайц, който ще работи по сценарий на Матю Ортън. Познат доскоро като „Eichmann“, филмът ще разказва за група израелски шпиони, които трябва да открият нацистския генерал Адолф Айхман след бягството му в Южна Америка през 60-те години на миналия век.

Прекрасно, нас ако питате. Още по-прекрасното обаче е, че за ролята на генерал Адолф Айхман вече има избран актьор и той е сър Бен Кингсли. Визията и цялостното излъчване на Кингсли пасват идеално на този образ, а ние нямаме съмнение, че „Operation Finale“ ще бъде претендент за филмови награди.

Към настоящия момент все още няма допълнителна информация за премиерната дата, но пък смятаме, че по този филм трябва да се работи бавно, внимателно и най-вече качествено. Очакваме чудеса, наистина.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.