Новините днес

Брад Пит и Томи Лий-Джоунс ще участват в космическата драма „Ad Astra“

Обожаваме Брад Пит и Томи Лий-Джоунс и смятаме, че двамата биха били перфектен екип на големия екран, особено ако историята си заслужава.

С оглед на последните открития на НАСА и изстрелването на българския сателит чрез SpaceX, интересите ни към космоса отново се повишиха и се радваме, че горецитираните две имена ще бъдат замесени в космическа драма. Новината идва директно от Deadline, на които имаме огромно доверие, а работното заглавие на продукцията е „Ad Astra“.

Както може да се очаква, такъв проект е все още в изключително ранен стадий, но пък успяхме да се доберем до малко повече информация. Режисьор е Джеймс Грей, който пише и сценария, заедно с Итън Грос, а историята ще разказва за космическия инженер Рой Макбрайд (Пит), запътил се към Слънчевата система след двадесет години, откакто баща му (Томи Лий-Джоунс) се е отправил към планетата Нептун в търсене на извънземен разум. Мисията на Рой ще бъде да открие какво се е случило с изгубения татко.

Признаваме, че историята ни звучи изключително интересно, а Пит и Джоунс биха направили и невъзможното, за да ни сервират нещо от класата на „Интерстелар“. Очакваме повече информация, както и премиерна дата, за да си запазим места на хубави редове в киното.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.