Новините днес

Даян Крюгер се присъединява към предстоящия и мистичен „Marwencol“ на Робърт Земекис

Тихомълком Робърт Земекис уплътнява актьорския състав на предстоящия си документален филм.. Една от последните новини по този случай е присъединяването на Даян Крюгер към бъдещия проект.

До този момент знаем, че филмът ще разказва злощастната история на Марк Хогънкамп, който на 8.04.2000 г. е нападнат и пребит до смърт от петима младежи в бар в Кингстън Ню Йорк. Хогънкамп изпада в кома за цели 9 дни, а впоследствие се събужда и разбира, че няма никакви спомени – кой е, откъде е и какъв е бил. За негово съжаление  мозъчната му травма е толкова силна, че му се налага отново да започне животът си отначало. Марк Хогънкамп трябва да се научи отново да се храни, да върви, дори и да пише. Когато програмата му за възстановяване приключва с почти нулев успех, той поема възстановяването си в свои ръце.

Именно тази история ще ни разкаже Робърт Земекис. До този момент известни факти за филма са присъединяването на Стив Каръл, Ейза Гонзалес, Лесли Ман и още няколко прелестни актьори към проекта, а предвидената дата за пускане на филма по кината е 21.11.2018 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.