Новините днес

Джесика Частейн с потенциално участие в „X-Men: Dark Phoenix“

Смятаме, че каквото и да кажем за Джесика Частейн, то то ще бъде малко и недостатъчно. Толкова много я харесваме, че ни се иска да всички филми, които се заснемат, да бъдат с нейно участие.

Има един жанр обаче, в който не сме си представяли, че ще открием Частейн. Става дума за супергеройските изпълнения – досега не сме и предполагали, че Джесика би се съгласила за участие в такъв филм. Нещата обаче се подреждат по съвсем различен начин и от THR съобщиха, че прекрасната дама е в преговори за участие в „X-Men: Dark Phoenix“, за който сме писали нееднократно.

Филмът продължава да разказва за homo superior и ще доразвие историята на Джийн Грей, в чиято роля отново ще видим Софи Търнър. Dark Phoenix е един от най-популярните комикси на Marvel, който е дори част от Marvel Graphic Novel Collection и може да бъде открит на съвсем прилична цена в интернет магазините. Препоръчваме на всички ви да отделите малко средства и да си го купите, защото той е задължителна част от всяка колекция, дори да не сте особени комикс маниаци.

Към настоящия момент, участието на Частейн и нейната бъдеща героиня са все още под въпрос, но като знаем какви сили влагат FOX в развитието на комиксовата си вселена, то не бихме се учудили, ако скоро прочетем, че тя вече е подписала договор за участие. За участие вече са потвърдени Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендър и Дженифър Лоурънс, а режисьор ще бъде Саймън Кинбърг. Премиерата е насрочена за 2 ноември 2018 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.